U kunt uw cadeaubonnen activeren door in te loggen op uw klantenaccount.

WIE ZIJN WIJ ? WAAROM DECATHLON CADEAUBONNEN ?

WIE ZIJN WIJ ?

ONZE ONDERNEMING

Decathlon, een vernieuwende keten met innoverende merken voor alle sporters. Decathlon België, dat zijn 3000 medewerkers die er elke dag opnieuw samen voor streven om het plezier en de voordelen van sport toegankelijk te maken voor iedereen.


SPORT TOEGANKELIJK MAKEN MET SCHERPE PRIJZEN, ZONDER TOEGEVINGEN OP HET VLAK VAN PRODUCTKWALITEIT

Het is dankzij onze sobere winkels, een gesmeerde logistiek, een gestroomlijnde organisatie en de onophoudelijke wil om de kosten te beheersen, dat we de prijzen van onze producten regelmatig kunnen verlagen.


SPORT TOEGANKELIJK MAKEN MET EEN RUIM AANBOD.

Ons assortiment is zo samengesteld dat we voor iedereen wat wils hebben, enerzijds dankzij onze eigen huismerken of Passiemerken zoals Quechua, b'Twin, Kipsta of Tribord... maar ook dankzij producten van de andere grote internationale merken.


INNOVATIE

Bij Decathlon staat innovatie centraal in alle activiteiten :van onderzoek tot verkoop over ontwerp, design, productie en logistiek. De teams van onze twintig Passiemerken steken al hun energie in het ontwerpen van technische, mooie en eenvoudige producten, altijd voor een zo laag mogelijke prijs. Die producten zijn bestemd voor alle sportliefhebbers, van beginners tot ervaren sporters, en zijn exclusief verkrijgbaar bij Decathlon.WAAROM DECATHLON CADEAUBONNEN

JE GESCHENK VERTELT MEER OVER JE CLUB, VERENIGING OF ONDERNEMING! BIED SPORT AAN OM DE WAARDE ERVAN TE PROMOTEN!

Een Decathlon giftcard zal je medewerkers motiveren, en dit dankzij de bekendheid van het merk. De lage prijzen zijn ook een attractieve voordeel. Innovatie wordt daarbij sterk gewaardeerd door onze gebruikers!


OP ZOEK NAAR EEN LEUK CADEAU MET EEN SPORTIEVE TWIST?

Kies dan voor de Decathlon cadeaubon! Dat is een cadeaubon waarmee je bij Decathlon kunt kiezen uit allerlei sportartikelen. Daar scoor je absoluut mee!