U kunt uw cadeaubonnen activeren door in te loggen op uw klantenaccount.

DECATHLON CADEAUBONNEN VOOR SCHOLEN, CLUBS EN BEDRIJVEN
BEDANK, MOTIVEER, STIMULEER EN BELOON MET DE DECATHLON CADEAUBONNEN

DECATHLON BANNER

WAAROM DECATHLON ?

DECATHLON is de grootste europese sport retailer met meer dan 718 winkels in heel Europa.


BREED ASSORTIMENT


Met meer dan 70 sporten onder één dak, heeft Decathlon altijd de juiste producten voor je klanten en/of personeel om te sporten.

EIGEN PASSIEMERKEN EN INNOVATIEVE PRODUCTEN


Met meer dan 20 eigen passiemerken zijn we in staat onze sportieve expertise in te zetten voor het ontwikkelen van kwaliteitsproducten voor onze klanten. We zijn trots op onze innovatieproducten, bijvoorbeeld de Quechua 2 seconden tent, het Tribord Easybreath masker en de Artengo Rollnet.

SPORTIEF EN SERVICEGERICHT PERSONEEL


Decathlon is de partner van de zakelijke klant voor verantwoorde en innovatieve sport producten. De winkels beschikken over een servicegericht en sportief team dat ervaring heeft met specifieke wensen vanuit de sport. Lees meer.

VOOR WIE ?

Uw Klanten
Uw Medewerkers
Clubs en Scholen

DE VOORDELEN VAN DE CADEAUBON

UW VOORDELEN
Discount Profiteer van kortingen
Amount Waarde van 5€ tot 1000€ per cadeaubon
Personalizable Ontwerp je eigen cadeaubon
BEGUNSTIGDEN VOORDELEN
Map Te besteden in de winkels en online op decathlon.be
Cart Kan worden gebruikt voor één of meerdere aankopen
Availability Twee jaar geldig

EN NOG MEER MOGELIJKHEDEN

Je geeft persoonlijke cadeaubonnen van gerecycleerd PVC cadeau, die gemakkelijk in hun portemonnee passen. Lees meer.

DECATHLON

Je geeft de voorkeur aan digitaal en beheert je eigen bestelling. Sneller, moderner en aanpasbaarder, de ontvangers kunnen de cadeaubonnen met hun smartphone gebruiken door de PDF weer te geven, door het toe te voegen aan hun account op decathlon.be of door het af te drukken. Lees meer.

Je geeft de voorkeur aan digitaal en beheert je eigen bestelling. Sneller, moderner en aanpasbaarder, de ontvangers kunnen de cadeaubonnen met hun smartphone gebruiken door de PDF weer te geven, door het toe te voegen aan hun account op decathlon.be of door het af te drukken. Lees meer.

U genereert uw digitale cadeaubonnen op aanvraag. Verbinding maken met onze API zorgt voor een efficiëntere, directe en eenvoudigere ervaring voor u en uw begunstigden. U hoeft niet langer voorraad en vaste waarden te beheren, omdat het met de API automatisch wordt en u de loyaliteit van de begunstigden oplevert. Lees meer.

GETUIGENIS


Sedert verschillende jaren bieden wij de Decathlon geschenkkaart aan aan onze vennoten. 

Het is telkens een schot in de roos bij jong en iets minder jong. 😉

De aankoop en levering verlopen zeer vlot, waardoor dit voordeel bij ons een vaste waarde is geworden.


Sedert 2013 werken we met de Giftcards van Decathlon. De samenwerking verloopt zeer vlot. De aankoop en de levering gebeurt zoals het hoort. De collega’s zijn blij met dit extra voordeel en gebruiken het zeer regelmatig, ze zijn blij dat ze bovenop de lage prijzen nog een extra voordeel hebben. Zelden of nooit hebben we klachten wanneer de collega’s de cheques in de winkel willen gebruiken
Door middel van onze voordelenplatformen willen we iedereen bereiken om aan betaalbare prijzen een zo breed mogelijk gamma "sport en beweging" te kunnen aanbieden. Dankzij de prima samenwerking met de Decathlon-ploeg kunnen we continu de beste kortingen aanbieden." Het M&B team.

Het Decathlon B2B platform is eenvoudig, werkt snel en is op een slimme manier gebouwd. Na een telefonisch contact was de realisatie van de besliste acties een kinderspel. Het Ontvangen van de factuur en vervolgens van de cadeaubonnen heeft niet op zich laten wachten. Uitstekende service.

Met het e-giftcards aanbod van Decathlon B2B realiseren we een mooi personeelsvoordeel. Bestellingen verlopen grotendeels geautomatiseerd maar ook op maat aanlevering van e-giftcards vormen voor het Decathlon-team geen probleem. Vragen worden steeds snel en correct opgevolgd.