U kunt uw cadeaubonnen activeren door in te loggen op uw klantenaccount.

VOOR WIE ?

VOOR BEDRIJVEN

BOOST YOUR BUSINESS !

Ideaal voor uw Advertising Campaigns,Loyalty Programs en Incentives.BELONEN VAN MEDEWERKER: De Decathlon cadeaubon is het cadeau om medewerkers te belonen voor hun prestaties op de werkvloer. De Decathlon cadeaubon stimuleert medewerkers en zal ervoor zorgen dat zij dat sportieve extra stapje blijven doen!


KLANTENWERVING: De cadeaubon van Decathlon is een perfecte manier om nieuwe klanten aan te trekken. De cadeaubon is een blijk van waardering door middel van dit vitale cadeau, nieuwe klanten stellen dit zeker op prijs.


KLANTENBINDING: De uitstraling van een naam als Decathlon en de kwaliteit van onze passiemerken zijn een perfecte manier om via de cadeaubonnen aan je klanten te tonen hoezeer je ze waardeert, wat de klantenbinding bevordert.


COMMERCIËLE PROMOTIES: Door Decathlon cadeaubonnen als promotiemiddel te gebruiken, helpt je om je producten te promoten of een lancering te ondersteunen:de kracht van ons merk helpt mogelijke klanten bij hun aankoopbesluit.


For Clients

VOOR WERKNEMERS

IDEAAL OM UW MEDEWERKERS TE MOTIVEREN OF BEDANKEN.

Geschikt voor Staff Rewards en Incentives.


GEZONDE LEVENSSTIJL: Altijd al willen gaan sporten? De Decathlon cadeaubon is de start van een gezonde levensstijl.


EUROPEES NUMMER ÉÉN SPORT RETAILER: Decathlon is de grootste europese sport retailer met meer dan 65 sporten onder één dak. Decathlon heeft altijd alles voor iedereen voor het sporten!

For Employees

VOOR PARTNERS/CLUBS

WEDSTRIJD PRIJZEN, EVENTS EN CLUB PROMOTIE.

Geschikt om uw Club leden te schenken en om de vrijwilligers te bedanken.


ACTIES: Gebruik de Decathlon cadeaubon als sportief cadeau bij een evenement, actie of promotie. Met een Decathlon cadeaubon geef je meer dan 65 sporten in één cadeau.


SAMENWERKING: Een cadeau vertelt altijd veel over wat jij belangrijk vindt binnen je bedrijf, school, de overheid of sportclub. Met een sportief cadeau draag je bij aan een gezondere en sportieve samenleving!

For Clubs