Contact us

Uw klantenservice is altijd beschikbaar om u te helpen. Aarzel zeker niet om ons een email door te sturen.

Decathlon Cadeaubonnen voor scholen, clubs en bedrijven BEDANK, MOTIVEER, STIMULEER
EN BELOON MET DE DECATHLON CADEAUBONNENbestel nu

Waarom Decathlon ?

DECATHLON is de grootste europese sport retailer met meer dan 718 winkels in heel Europa.

BREED ASSORTIMENT

Met meer dan 70 sporten onder één dak, heeft Decathlon altijd de juiste producten voor je klanten en/of personeel om te sporten.

EIGEN PASSIEMERKEN EN INNOVATIEVE PRODUCTEN

Met meer dan 20 eigen passiemerken zijn we in staat onze sportieve expertise in te zetten voor het ontwikkelen van kwaliteitsproducten voor onze klanten. We zijn trots op onze innovatieproducten, bijvoorbeeld de Quechua 2 seconden tent, het Tribord Easybreath masker en de Artengo Rollnet.

SPORTIEF EN SERVICEGERICHT PERSONEEL

Decathlon is de partner van de zakelijke klant voor verantwoorde en innovatieve sport producten. De winkels beschikken over een servicegericht en sportief team dat ervaring heeft met specifieke wensen vanuit de sport. Lees meer.

Voor wie ?

Uw Klanten
Uw Medewerkers
Clubs en Scholen

DE VOORDELEN VAN DE CADEAUBON

 • UW VOORDELEN
 • Profiteer van kortingen

 • Waarde van
  5€ tot 1000€ per cadeaubon
 • Ontwerp je eigen cadeaubon
 • BEGUNSTIGDEN VOORDELEN
 • Te besteden in de winkels en online op
  decathlon.be
 • Kan worden gebruikt voor één of meerdere aankopen
 • Twee jaar geldig

En nog meer mogelijkheden

Je geeft persoonlijke cadeaubonnen van gerecycleerd PVC cadeau, die gemakkelijk in hun portemonnee passen. Lees meer.
Je geeft de voorkeur aan digitaal en beheert je eigen bestelling. Sneller, moderner en aanpasbaarder, de ontvangers kunnen de cadeaubonnen met hun smartphone gebruiken door de PDF weer te geven, door het toe te voegen aan hun account op decathlon.be of door het af te drukken. lees meer.
Je geeft de voorkeur aan digitaal en beheert je eigen bestelling. Sneller, moderner en aanpasbaarder, de ontvangers kunnen de cadeaubonnen met hun smartphone gebruiken door de PDF weer te geven, door het toe te voegen aan hun account op decathlon.be of door het af te drukken.Lees meer.
U genereert uw digitale cadeaubonnen op aanvraag. Verbinding maken met onze API zorgt voor een efficiëntere, directe en eenvoudigere ervaring voor u en uw begunstigden. U hoeft niet langer voorraad en vaste waarden te beheren, omdat het met de API automatisch wordt en u de loyaliteit van de begunstigden oplevert.Lees meer.

getuigenis

TERUG NAAR
BOVEN